Gail Patrick

Gail Patrick (alk. Margaret LaVelle Fitzpatrick, 20. kesäkuuta 19116. heinäkuuta 1980) oli yhdysvaltalainen näyttelijä. Hän oli mukana 62 elokuvassa vuosien 1932 ja 1948 välisenä aikana,

Gail Patrick
Gail Patrick in Gallant Sons trailer.jpg
Henkilötiedot
Koko nimi Margaret LaVelle Fitzpatrick
Syntynyt20. kesäkuuta 1911
Birmingham, Alabama
Kuollut6. heinäkuuta 1980 (69 vuotta)
Los Angeles, California
Näyttelijä
Aktiivisena 1932–1948
Merkittävät roolit Gallant Sons (1940)
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet

Hän kuoli syöpään 69 vuoden ikäisenä Los Angelesissa.

FilmografiaMuokkaa

  • To the Last Man (1933)
  • Take the Stand (1934)
  • Wagon Wheels (1934)
  • Rumba (1935 )
  • Mississippi (1935 )
  • Two in the Dark (1936)
  • My Man Godfrey (1936)
  • Stage Door (1937)
  • Dangerous to Know (1938)
  • Wives Under Suspicion (1938)
  • Disbarred (1939)
  • My Favorite Wife (1940)
  • Women in Bondage (1943)
  • The Plainsman and the Lady (1946)
  • Calendar Girl (1947)
  • The Inside Story (1948)

Aiheesta muuallaMuokkaa

 
Wikimedia Commonsissa on kuvia tai muita tiedostoja aiheesta Gail Patrick.
Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.