Avaa päävalikko

Friderika Bayer (s. 4. lokakuuta 1971 Budapest, Unkari) on unkarilainen laulaja. Hän edusti maataan Eurovision laulukilpailussa 1994 laululla Kinek Mondjam El Vétkeimet?. Hän sijoittui 4. sijalle 122 pisteellä. Kyseessä oli 18 vuoden ajan kaikkein parhaiten pärjännyt suomalais-ugrilaisella kielellä esitetty kappale.

DiskografiaMuokkaa

  • Friderika (1994)
  • Friderika II (1996)
  • Boldog vagyok ("Olen onnellinen") (1998)
  • Kincs, ami van ("Aarre") (1999)
  • Hazatalálsz ("Löydät tien kotiin") (2001)
  • Gospel (2003)
  • Sáron rózsája (2006)

Lasten albumit:

  • Bölcsődalok
  • Az álmok tengerén (Bölcsődalok 2) (2003)

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä laulajaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.