Faith Hill

yhdysvaltalainen laulaja

Audrey Faith Perry McGraw (s. 21. syyskuuta 1967 Jackson, Mississippi, Yhdysvallat) on yhdysvaltalainen menestynyt countrylaulaja.[1]

Faith Hill
Faith Hill esiintymässä vuonna 2009.
Faith Hill esiintymässä vuonna 2009.
Henkilötiedot
Koko nimi Audrey Faith Perry McGraw
Syntynyt 21. syyskuuta 1967 (ikä 52)
Jackson, Mississippi, Yhdysvallat
Kansalaisuus yhdysvaltalainen
Ammatti laulaja, näyttelijä
Aiheesta muualla
Viralliset kotisivut
IMDb
Elonet

UraMuokkaa

Vuonna 2004 Hill esiintyi ensimmäisessä elokuvaroolissaan Stepfordin naisissa. Jo sitä ennen hän oli tehnyt vierailurooleja televisiosarjoissa kuten Enkelin kosketus ja Luvattu maa[2]. Seuraavan kerran Hill esiintyi valkokankaalla vuoden 2015 elokuvassa Dixieland.[3]

Henkilökohtainen elämäMuokkaa

Hill on ollut naimisissa countrylaulaja Tim McGraw’n kanssa vuodesta 1996 ja parilla on vuosina 1997, 1998 ja 2001 syntyneet tyttäret.[4] Aikaisemmin Hill oli naimisissa Daniel Hillin kanssa vuosina 1988–1994.[5] Hill on adoptiolapsi.[1]

DiskografiaMuokkaa

AlbumitMuokkaa

  • Take Me as I Am (1993)
  • It Matters to Me (1995)
  • Faith (1998)
  • Breathe (1999)
  • Cry (2002)
  • Fireflies (2005)
  • The Hits (2007)
  • Joy to the World (2008)

LähteetMuokkaa

  1. a b Morris, Edward: Faith Hill (Audrey Faith Perry), (b. 1967) Country Musician Mississippi Encyclopedia. 14.4.2018. Viitattu 21.9.2019. (englanniksi)
  2. Susman, Gary: Faith Hill may costar in ”Stepford Wives” Entertainment Weekly. 15.4.2003. Viitattu 15.6.2015. (englanniksi)
  3. Lincoln, Ross A.: ‘Dixieland’ Star Faith Hill Talks Poverty, Family & Southern Roots Deadline.com. 1.5.2015. Viitattu 15.6.2015. (englanniksi)
  4. Morales, Tatiana: Faith Hill A 'Mississippi Girl' CBS News. 19.10.2005. Viitattu 21.9.2019. (englanniksi)
  5. Jerome, Jim: Road Thrill People Weekly. 21.8.2000. Viitattu 21.9.2019. (englanniksi)

Aiheesta muuallaMuokkaa

 
Wikimedia Commonsissa on kuvia tai muita tiedostoja aiheesta Faith Hill.
Tämä laulajaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.