FBI-beat

suomalainen yhtye

FBI-beat (aiemmin Markus Törmälä & FBI-beat) on suomalainen tanssiorkesteri, joka perustettiin vuonna 1997.[1]

FBI-beat esiintymässä

Yhtyeen pääasiallinen solisti on kosketinsoittaja Miikka Törmälä, mutta levyillä kuullaan myös komppikitaristi Jere Vilkkisen laulua. Keikoilla Vilkkisen ja Törmälän lisäksi laulavat rumpali Matias Sassali ja joskus soolokitaristi Markus Törmälä.

JäsenetMuokkaa

  • Markus Törmälä – soolokitara, laulu
  • Jere Vilkkinen – laulu, komppikitara, pasuuna
  • Miikka Törmälä – laulu, koskettimet, basso
  • Matias Sassali - rummut, laulu

Entiset jäsenetMuokkaa

  • Miikka Raenniemi – rummut, laulu (1997–2012)
  • Juha Kangassalo – rummut, lyömäsoittimet, laulu (2012-2020)

DiskografiaMuokkaa

  • Tähtihetkiä  (2002, Warner Music)
  • Pikkukaupungin poika  (2003)
  • Kuin päivä ja yö  (2005)
  • Tähtitaivas  (2007)
  • Kuulethan mua  (2010)
  • Jos olet mun  (2012)

LähteetMuokkaa

Aiheesta muuallaMuokkaa