Avaa päävalikko

Edurne García Almagro, tunnetaan paremmin nimellä Edurne, (s. 22. joulukuuta 1985 Madrid) on espanjalainen laulaja, näyttelijä ja juontaja. Hän nousi julkisuuteen vuonna 2005 Operación Triunfo -kykyjenetsintäkilpailun kautta.

Edurne García Almagro
Edurne vuonna 2015.
Edurne vuonna 2015.
Henkilötiedot
Syntynyt 22. joulukuuta 1985 (ikä 33)
Madrid
Ammatti laulaja, näyttelijä ja juontaja
Muusikko
Taiteilijanimi Edurne
Tyylilajit popmusiikkiView and modify data on Wikidata
Levy-yhtiöt Sony Music EntertainmentView and modify data on Wikidata
Aiheesta muualla
Kotisivut

Edurne edusti Espanjaa vuoden 2015 Eurovision laulukilpailussa kappaleellaan ”Amanecer”.[1]

MuutaMuokkaa

Edurne on seurustellut vuodesta 2010 lähtien espanjalaisen jalkapallomaalivahdin David de Gean kanssa.[1]

DiskografiaMuokkaa

AlbumitMuokkaa

  • Edurne (2006)
  • Illusión (2007)
  • Première (2008)
  • Nueva Piel (2010)
  • Climax (2013)
  • Adrenalina (2015)

LähteetMuokkaa

  1. a b David de Gea's girlfriend Edurne Garcia to sing at Eurovision 2015 for Spain Daily Mail. 14.1.2015. Viitattu 15.1.2015. (englanniksi)