Dreama Walker

yhdysvaltalainen näyttelijä

Dreama Elyse Walker[1] (s. 20. kesäkuuta 1986 Tampa, Florida[2]) on yhdysvaltalainen televisio- ja elokuvanäyttelijä. Hänen tunnetuimmat roolinsa ovat tv-sarjoissa Gossip Girl, Good Wife ja Asunto 23 sekä indie-elokuvassa Compliance. Hän on näytellyt myös useissa muissa televisiosarjoissa. Walkerin elokuvadebyytti oli Sex and the City (2008).

Dreama Walker
Dreama Walker vuonna 2010.
Dreama Walker vuonna 2010.
Henkilötiedot
Koko nimi Dreama Elyse Walker
Syntynyt20. kesäkuuta 1986 (ikä 35)
Yhdysvallat Tampa, Florida, Yhdysvallat
Ammatti näyttelijä
Puoliso Christopher McMahon (2015–)
Näyttelijä
Aktiivisena 2006–
Aiheesta muualla
IMDb

FilmografiaMuokkaa

Elokuvat
Vuosi Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi Rooli
2007 Goodbye Baby Goodbye Baby Kelsy
2008 Sex and the City Sex and the City Upper East Siden tarjoilija
Wherever You Are Wherever You Are Meghan Bernstein
Gran Torino Gran Torino Ashley Kowalski
2009 Valehtelemisen sietämätön keveys The Invention of Lying vastaanottovirkailija
2011 The Pill The Pill Rose
2012 Compliance Compliance Becky
The Kitchen The Kitchen Penny
2013 Chlorine Chlorine Suzi
2014 The Grim Sleeper The Grim Sleeper Christine Pelisek
2015 Don't Worry Baby Don't Worry Baby Sara-Beth
2019 Once Upon a Time in Hollywood Once Upon a Time in Hollywood Connie Stevens
Televisiosarjat
Vuosi Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi Rooli Jaksot
2006 Kova laki Law & Order Nicole Carlotti ”Release”
2007 Guiding Light Guiding Light Janie Walker 2 jaksoa
2008–09 Gossip Girl Gossip Girl Hazel Williams 14 jaksoa
2008 One Life to Live One Life to Live Karen ”Gift Horse”
Kova laki: Rikollinen mieli Law & Order: Criminal Intent Brenda Lally ”Neighborhood Watch”
2009 Ruma Betty Ugly Betty Chloe ”Curveball”
Kallista kipua Royal Pains Melody Everett ”Strategic Planning”
2009–13 Good Wife The Good Wife Becca
2010 Mercyn sairaala Mercy Robin Noland ”There Is No Superwoman”
Seven Deadly Sins Seven Deadly Sins Harper Grace minisarja; 2 jaksoa
2012–13 Asunto 23 Don't Trust the B---- in Apartment 23 June Colburn 26 jaksoa
2013 Robot Chicken Robot Chicken Jules Louden (ääni) ”Immortal”
Kolme miestä ja tyttö New Girl Molly ”Nerd”
2015 Kova laki: Erikoisyksikkö Law & Order: Special Victims Unit rikosetsivä Reese Taymor ”Forgiving Rollins”
A to Z A to Z Madeline ”M Is for Meant to Be”
2017 Lakia ja rakkautta Doubt Tiffany Allan 13 jaksoa
Adam Ruins Everything Adam Ruins Everything Julia ”Adam Ruins Spa Day”
2017-2019 American Dad! American Dad! tyttö, Larryn vaimo, Mel, oppilas, Vikki (äänirooli) 5 jaksoa
2018 Faija hoitaa Man with a Plan Heather ”March Madness”
Brockmire Brockmire Whitney 4 jaksoa

LähteetMuokkaa

  1. Dreama Walker Online >> Facts Viitattu 8.6.2017. (englanniksi)
  2. Dreama Walker Biography BuddyTV. Viitattu 8.6.2017. (englanniksi)

Aiheesta muuallaMuokkaa