The Donots on saksalainen punk rock -yhtye, joka perustettiin vuonna 1993 Ibbenbürenissä.

Donots kesäkuussa 2008
Alex Siedenbiedel. Zelt Musik Festival 2015 Freiburg, Saksa
Ingo Knollmann. Zelt Musik Festival 2015 Freiburg, Saksa

Alun perin yhtyeen nimeksi piti tulla The Donuts, mutta nykyiseen muotoonsa se päätyi basistin kirjoittaessa nimen vahingossa väärin.

JäsenetMuokkaa

DiskografiaMuokkaa

DemotMuokkaa

  • 1994: We Do Not Care - So Why Should You (1. demo)
  • 1994: Second Demo (ei julkaistu)

AlbumitMuokkaa

  • 1996: Pedigree Punk
  • 1998: Tonight's Karaoke Contest Winners
  • 1999: Better Days Not Included
  • 2001: Pocket Rock
  • 2002: Amplify the Good Times
  • 2004: Got the Noise
  • 2006: The Story So Far - Ibbtown Chronicles
  • 2008: Coma Chameleon
  • 2010: The Long Way Home

EP:tMuokkaa

  • 2001: We're Not Gonna Take It (CD, DVD)
  • 2001: Donots/Midtown Toursplit (7", rajoitettu painos)
  • 2008: Stop the Clocks - EP

Kokoelmilla julkaistuja kappaleitaMuokkaa

  • Aggropop Now! (2003) ("Ausgebombt")
  • Rock Against Bush, Vol. 2 (2004, Fat Wreck Chords) ("Time's Up")
  • Kunst! 20 Jahre die Kassierer (2005) ("Ich töte meinen Nachbarn und verprügel seine Leiche")
  • Aggropop Now! (2005) ("Ausgebombt")
  • Crossing All Over, Vol 17 ("Wretched Boy")
  • Booom 2004-the Third ("We Got the Noise")
  • Cover It Up ("We're Not Gonna Take It")

SingletMuokkaa

  • 1999: Outshine The World (CD-single)
  • 2001: Room With A View (CD-single)
  • 2001: Superhero (CD-single)
  • 2001: Whatever Happened To The 80s (CD-single)
  • 2002: We're Not Gonna Take It (Twisted Sister) (CD-single)
  • 2002: Saccharine Smile (CD-single)
  • 2002: Big Mouth (CD-single)
  • 2004: We Got The Noise (CD-single)
  • 2004: Goodbye Routine (CD-single)
  • 2008: Stop The Clocks (CD-single)
  • 2010: Calling (CD-single)
  • 2010: Forever Ends Today (CD-single)

VideotMuokkaa

  • 2003: We're Not Gonna Take It (DVD)
  • 2004: We Got The Noise (DVD)
  • 2005: Ten Years Of Noise (DVD)
Tämä musiikkiyhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.