Dino Jelusić

kroatian laulaja

Dino Jelusić (s. 4. kesäkuuta 1992 Požega, Kroatia) on kroatialainen muusikko ja lauluntekijä. Hän on ensimmäinen Lasten Eurovision laulukilpailun voittaja kappaleella ”Ti si moja prva ljubav” vuonna 2003.[1]

Dino Jelusić
Dino Jelusić vuonna 2014.
Dino Jelusić vuonna 2014.
Henkilötiedot
Syntynyt 4. kesäkuuta 1992 (ikä 28)
Požega, Kroatia
Kansalaisuus Kroatia
Ammatti muusikko ja lauluntekijä
Muusikko
Laulukielet kroatia, englanti
Tyylilajit rock
Soittimet piano
Palkinnot

Lasten Eurovision 2003

Aiheesta muualla
Kotisivut

Jelusić asuu Zagrebissa vanhempiensa, nuoremman sisarensa Lorenan sekä Bruno-taaperon kanssa.lähde?

DiskografiaMuokkaa

singletMuokkaa

  • Sjaj u očima (2013)
  • Ovo je moj svijet/Livin my own life (2013)
  • Prošao sam sve/I survived (260 days) (2013)
  • Grad Heroja (2013)
  • Otkazani let (2014)
  • Walk on the otherside (2014)
  • Bad to the Bone (2014)

AlbumitMuokkaa

  • No.1 (2004)
  • Living my own life (2011)
  • Synkropation (2013)

Lähde:[2]

LähteetMuokkaa

  1. Dino Jelusić – Prošao sam sve Barikada.com. 11.3.2015. Viitattu 9.2.2020. (kroatiaksi)
  2. Life after JESC: Dino Jelušić Oikotimes.com. 5.9.2014. Viitattu 9.2.2020. (englanniksi)

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä laulajaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.