Delirious?

brittiläinen gospel-yhtye
Tämä artikkeli käsittelee gospel-yhtyettä. Delirious on myös ZZ Topin kappale.

Delirious? on brittiläinen gospel-yhtye, joka soittaa modernia pop/rock sävytteistä gospel-musiikkia. Yhtye on saanut alkunsa seurakuntansa ylistysyhtyeenä. Nykyään yhtye on hyvin suosittu ympäri maailmaa, ja heidän levyjään on myyty Amerikassa enemmän kuin esimerkiksi Robbie Williamsin levyjä. Maailmanmenestyksestä huolimatta kristillinen sanoma on edelleen vahvasti musiikissa mukana. Yhtyeen solisti on Martin Smith ja kitaristi Stuart Garrard. Muita jäseniä ovat Paul Evans, Jonathan Thatcher ja Timothy Jupp.

Delirious?-yhtyeen Martin Smith.

DiskografiaMuokkaa

StudioalbumitMuokkaa

  • King of Fools (1997)
  • Mezzamorphis (1999)
  • Glo (2000)
  • Audio Lessonover?/Touch (2001/2002)
  • World Service (2003)
  • The Mission Bell (2005)
  • Kingdom of Comfort (2008)

LivealbumitMuokkaa

  • Live & in the Can (1996)
  • d:tour 1997 Live at Southampton (1998)
  • Access:d (2002)
  • UP: Unified Praise (2004)
  • Now is the Time – Live at Willow Creek (2006)
  • My Soul Sings (2009)
  • Farewell Show (2010)

KokoelmatMuokkaa

  • Deeper (2001)
  • Libertad (2002)
  • History Makers (2009)

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä musiikkiyhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.