Dante Pereira-Olson

yhdysvaltalainen näyttelijä

Dante Pereira-Olson (s. 2010) on yhdysvaltalainen lapsinäyttelijä. Hänet tunnetaan parhaiten rooleistaan elokuvista You Were Never Really Here (2017) ja Joker (2019).

Dante Pereira-Olson
Henkilötiedot
Syntynyt2010
Yhdysvallat
Ammatti näyttelijä
Näyttelijä
Aktiivisena 2014–
Merkittävät roolit
Aiheesta muualla
IMDb

FilmografiaMuokkaa

Elokuvat
Vuosi Nimi Rooli Muuta
2014 Bruno's Jeff lyhytelokuva
2017 You Were Never Really Here nuori Joe
2019 Joker Bruce Wayne
Televisiosarjat
Vuosi Nimi Rooli Muuta
2015 Last Week Tonight with John Oliver Jeff Campaign Supporter Jakso: "Tobacco"
The Slap sankarilapsi Jakso: "Aisha"
Jessica Jones poika Jakso: "AKA Crush Syndrome"
Mozart in the Jungle 5-vuotias Bradford Jakso: "Amusia"
2017–2018 Happy! Gerry Scaramucci 4 jaksoa

Aiheesta muuallaMuokkaa