Cults on indiepopyhtye Yhdysvaltojen New Yorkista. Yhtye on julkaissut ensimmäisen albuminsa 7. heinäkuuta 2011. Yhtyeen jäsenet ovat pariskunta Madeline Follin ja Brian Oblivion. Yhtyeen hittejä ovat muun muassa Abducted, Go Outside ja You Know What I Mean.

JäsenetMuokkaa

  • Madeline Follin (laulu)
  • Brian Oblivion (laulu, kitara)

DiskografiaMuokkaa

AlbumitMuokkaa

  • Cults (2011)
  • Static (2013)
  • Offering (2017)
  • Motels LP (2018)

EP:tMuokkaa

  • Cults 7" (2010)
  • Motels (2018)
  • Offering B-Sides & Remixes (2018)