Christian Coulson

Christian Coulson (s. 3. lokakuuta 1978) on brittiläinen näyttelijä.

Hän näytteli elokuvassa Harry Potter ja salaisuuksien kammio (2002) teini-ikäistä Tom Lomen Valedroa eli nuorta Lordi Voldemortia. Hän ei kuitenkaan palannut enää samaan rooliin, sillä hän oli siihen jo liian vanha: Elokuvassa Harry Potter ja puoliverinen prinssi (2009) teini-ikäisen Voldemortin roolissa nähdään Frank Dillane, joka on syntynyt 1991.

FilmografiaMuokkaa

  • The Four Feathers (2002) (ei mainittu tekijätiedoissa) Rumpalipoika
  • Harry Potter ja salaisuuksien kammio (2002) Tom Lomen Valedro (Lordi Voldemort)
  • The Hours (2002) Ralph Partridge
  • Weirdsister College (2001) (tv) Ben Stemson
  • Love in a Cold Climate (2001) (tv) Matt Radlett
  • Hornblower: Loyalty (2003) (tv) John 'Jack' Hammond
  • Little Britain (2003) (tv) Joe
  • Brief Encounters (2005) (tv) Adam
  • Take Me Back (2005) Charlie
  • Last Night (2007) Nick

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.