Avaa päävalikko

Charlotte Beaumont (s. 28. heinäkuuta 1995lähde?) on englantilainen näyttelijä, joka nousi suuren yleisön tietoisuuteen näyteltyään Chloe Latimeria ITV:n rikosdraamasarjassa Broadchurch.[1][2] Hän on näytellyt myös televisiosarjassa Waterloo Roadin koulu sekä elokuvassa Nouseva Jupiter.

Charlotte Beaumont
Henkilötiedot
Syntynyt 28. heinäkuuta 1995 (ikä 24)
Watford, Hertfordshire, Yhdistynyt kuningaskunta
Ammatti näyttelijä
Näyttelijä
Aktiivisena 2009–
Aiheesta muualla
IMDb

FilmografiaMuokkaa

Vuosi Nimeke Rooli Lähde
2010 Sex & Drugs & Rock & Roll Jemima Dury
2012 6 Luotia Becky Fayden
2015 Nouseva Jupiter Kiza
2015 The Balcony Tina [3]
2016 The Windmill Jennifer

TelevisioMuokkaa

Vuosi Nimeke Rooli Huomiot
2010-2015 Holby Cityn sairaala Tammy Riley, Dora Wright 2 jaksoa
2010 EastEnders Tasha 4 jaksoa
2010 Doctors Daisy Wakefield
2012 Skins – liekeissä Chesla 1 jakso
2013 Coming Up Ellie 1 jakso
2014 Tommy Cooper: Not Like That, Like This Vicky Cooper TV-elokuva
2013–2017 Broadchurch Chloe Latimer
2015 Waterloo Roadin koulu Kenzie Calhoun 10 jaksoa
2016 Midsomerin murhat Helena Pitt 1 jakso
2016 Obsession: Dark Desires Janice 1 jakso
2018 Murha paratiisissa Adelaide Scott 1 jakso

LähteetMuokkaa

  1. Lazarus, Susanna: The Broadchurch Effect radiotimes.com. 24.4.2014 kello 14.01. ”Charlotte Beaumont’s budding career picked up plenty of momentum thanks to her spell in Broadchurch.” Viitattu 17.4.2018. (englanniksi)
  2. Hornbuckle, Jon: Who is Adelaide Scott actress Charlotte Beaumont in Death In Paradise, who did she play in Broadchurch and what else has she been in? thesun.co.uk. 11.1.2018 kello 16.34 (päivitetty kello 16.34). ”British TV viewers will recognise Charlotte Adelaide from gripping ITV drama Broadchurch, where she took on the role of Chloe Latimer - sister of a murder victim.” Viitattu 17.4.2018. (englanniksi)
  3. The Balcony Short Film Cast & Crew balconyshortfilm.com. Viitattu 16.4.2018. (englanniksi)

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.