Cattle Decapitation

Cattle Decapitation (suom. Karjan mestaus) on vuonna 1996 perustettu sandiegolainen deathgrind-yhtye. Yhtye kritisoi niin sanoituksillaan kuin kansitaiteellaankin lihateollisuutta ja muuta eläinten sekä luonnon hyväksikäyttöä. Yhtyeen kaikki alkuperäisjäsenet olivatkin kasvissyöjiä.[1]

Cattle Decapitation
Cattle Decapitation at Inferno 2016 - 26166510895.jpg
Tiedot
Toiminnassa 1996–
Tyylilaji Deathgrind, death metal, goregrind
Kotipaikka Yhdysvallat San Diego, Yhdysvallat
Laulukieli englanti
Jäsenet

Travis Ryan
Josh Elmore
Dave McGraw
Derek Engemann

Entiset jäsenet

Scott Miller
Gabe Serbian
Dave Astor
Michael Laughlin
Troy Oftedal

Levy-yhtiö

Aiheesta muualla
Kotisivut

Yhtyeen vuoden 2004 julkaisun Humanure (vrt. Human "ihminen" + manure "lannoite") levyn kansikuvaa jouduttiin muuttamaan, koska monet jälleenmyyjät kieltäytyivät myymästä levyä sen groteskin kansitaiteen takia. Alkuperäisessä kansikuvassa lehmä ulostaa ihmisen ruumiinosia ja sisälmyksiä joutomaalla. Muutetussa kansikuvassa lehmä ja ihmisjätteet on poistettu maisemasta.[2]

DiskografiaMuokkaa

  • 1996: Ten Torments of the Damned (EP) (omakustanne)
  • 1999: Human Jerky (Three One G)
  • 2000: Homovore (Three One G)
  • 2000: ¡Decapitacion! (Accident Prone)
  • 2002: To Serve Man (Metal Blade Records)
  • 2004: Humanure (Metal Blade Records)
  • 2005: Cattle Decapitation/Caninus (Split 7") (War Torn Records)
  • 2006: Karma.Bloody.Karma (Metal Blade Records)
  • 2009: The Harvest Floor (Metal Blade Records)
  • 2012: Monolith of Inhumanity (Metal Blade Records)
  • 2015: The Anthropocene Extinction (Metal Blade Records)
  • 2019: Death Atlas

JäsenetMuokkaa

NykyisetMuokkaa

  • Travis Ryan (laulu)
  • Josh Elmore (kitarat)
  • Dave McGraw (rummut)

EntisetMuokkaa

  • Scott Miller (kitarat ja laulu)
  • Gabe Serbian (kitarat)
  • Derek Engemann (basso)
  • Dave Astor (rummut)
  • Kevin Talley (kiertuerumpali)
  • Michael Laughlin (rummut)

LähteetMuokkaa

Aiheesta muuallaMuokkaa