Capleton (oik. Clifton George Bailey III, 13. huhtikuuta 1967 St Mary, Jamaika) on reggaeartisti. Capletoniin viitataan myös nimillä King Shango, King David, The Fireman ja The Prophet.

Capleton esiintymässä "Bob Marley Birthday Bash 2K6":ssä.

DiskografiaMuokkaa

  • Number One Pon the Look Good Chart - 1991
  • Lotion Man - 1991
  • Alms House - 1993
  • Good So - 1994
  • Prophecy - 1995
  • I-Testament - 1997
  • One Mission (kokoelma) - 1999
  • More Fire - 2000
  • Still Blazin - 2002
  • Voice of Jamaica, Vol.3 - 2003
  • Praises to the King - 2003
  • Reign of Fire - 2004
  • The People Dem - 2004
  • Duppy Man
  • Free Up - 2006
  • Hit Wit Da 44 Rounds - 2007
  • Rise Them Up - 2007
  • Bun Friend - 2008
  • Yaniko Roots - 2008
  • Jah Youth Elevation - 2008
  • I-Ternal Fire - 2010

Aiheesta muuallaMuokkaa

 
Wikimedia Commonsissa on kuvia tai muita tiedostoja aiheesta Capleton.
Tämä laulajaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.