Avaa päävalikko
Boyz II Men Genting Highlandsssa, Malesiassa vuonna 2007. Vasemmalta oikealle: Shawn Stockman, Nathan Morris, ja Wanya Morris.

Boyz II Men on yhdysvaltalainen soul/R&B-yhtye Philadelphiasta, Pennsylvaniasta.

Boyz II Men perustettiin vuonna 1988. Se julkaisi vuosina 1992-1997 viisi listaykköskappaletta ja on myynyt yli 25 miljoonaa levyä. Vuosina 1990-2000 yhtyeellä oli levytyssopimus Motown Recordsin kanssa, jonka jälkeen se siirtyi Universal Recordsille. Yhtyeessä on nykyään kolme jäsentä Michael McCaryn jätettyä sen skolioosinsa takia vuonna 2003.

KokoonpanoMuokkaa

Nykyiset jäsenetMuokkaa

Entiset jäsenetMuokkaa

DiskografiaMuokkaa

StudioalbumitMuokkaa

  • Cooleyhighharmony (1991)
  • II (1994)
  • Evolution (1997)
  • Nathan Michael Shawn Wanya (2000)
  • Full Circle (2002)
  • Throwback, Vol. 1 (2004)
  • Winter/Reflections (vain Japanissa) (2005)
  • The Remedy (2006)
  • Motown: A Journey Through Hitsville USA (2007)
  • Love 2009
  • Twenty (2011)

Kokoelmat ja erikoisalbumitMuokkaa

  • Christmas Interpretations (1992)
  • The Remix Collection (1995)
  • The Ballad Collection (1999)
  • Legacy: The Greatest Hits Collection (2001)
  • 20th Century Masters - The Millennium Collection: The Best of Boyz II Men (2003)

SingletMuokkaa

  • "It's So Hard to Say Goodbye to Yesterday" (1991)
  • "Uhh Ahh" (1991)
  • "Please Don't Go" (1992)
  • "End of the Road" (1992)
  • "In the Still of the Nite (I'll Remember)" (1993)
  • "Let It Snow" (1993)
  • "I'll Make Love to You" (1994)
  • "On Bended Knee" (1994)
  • "Thank You" (1995)
  • "Water Runs Dry" (1995)
  • "Vibin" (1995)
  • "One Sweet Day" (1995, mukana Mariah Carey)
  • "I Remember" (1995)
  • "Hey Lover" (1995, mukana LL Cool J)
  • "4 Seasons of Loneliness" (1997)
  • "A Song for Mama" (1997)
  • "Can't Let Her Go" (1998)
  • "I Will Get There" (1999)
  • "Pass You By" (2000)
  • "Thank You in Advance" (2000)
  • "The Color of Love" (2002)
  • "Relax Your Mind" (2002, mukana Faith Evans)
  • "What You Won't Do for Love" (2004)
  • "The Tracks of My Tears" (2007)
  • "Just My Imagination" (Running Away with Me)(2007)
  • "War" (2008)
  • ""Mercy Mercy Me (The Ecology)" (2008)
  • "I Can't Make You Love Me" (200?)
Tämä musiikkiyhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.