Avaa päävalikko

Bianca Morales

suomalainen jazz- ja poplaulaja ja tuottaja
Bianca Morales esiintyy Tallinna–Helsinki-välillä autolautalla

Bianca Morales (s. 19. tammikuuta 1966 Helsinki)[1] on suomalainen jazz- ja poplaulaja. Hän voittanut muun muassa MTV:n Kevään sävel -kilpailun vuonna 1984 kappaleella Our Party.

Vuonna 1985 Morales osallistui Suomen Euroviisukarsintoihin, mutta ei levyttänyt karsintakappaletta. Myöhemmin Morales on esittänyt ja levyttänyt jazz- ja gospelmusiikkia. Vuodesta 2005 lähtien hän on toiminut Pori Jazz Kids Festivalin tuottajana.[2]

DiskografiaMuokkaa

  • 1984 – Our Party
  • 1991 – Nearness of You
  • 1996 – Säästämme luontoa suojelemme eläimiä
  • 2000 – I've Been Dreamin'
  • 2003 – Unelmaloma Roomassa
  • 2004 – Kosketa minua Henki
  • 2005 – Yhteinen maailmamme
  • 2005 – Gospel- ja joulukonsertti

LähteetMuokkaa

  1. Tony Latva, Petri Tuunainen: Iskelmän tähtitaivas, s. 11. WSOY, 2004. ISBN 951-0-27817-3.
  2. Pori jazz Kids Festivalin kotisivut. Viitattu 7.12.2012.

Aiheesta muuallaMuokkaa