Avaa päävalikko

Elizabeth Ann Behrs (s. 26. joulukuuta 1985 Lancaster, Pennsylvania) on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka tunnetaan erityisesti vuonna 2011 alkaneesta komediasarjasta Tyhjätaskut. Hän näyttelee sarjan toista pääosaa Kat Denningsin rinnalla.

Beth Behrs
Beth Behrs People’s Choice Awards -gaalassa 2012.
Beth Behrs People’s Choice Awards -gaalassa 2012.
Henkilötiedot
Koko nimi Elizabeth Ann Behrs
Syntynyt 26. joulukuuta 1985 (ikä 33)
Lancaster, Pennsylvania
Ammatti näyttelijä
Näyttelijä
Merkittävät roolit Caroline Channing (Tyhjätaskut)
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet

Behrs syntyi Pennsylvanian Lancasterissa ja kasvoi Virginian Lynchburgissa, kunnes perhe muutti Kaliforniaan hänen ollessaan 15-vuotias.[1] Hän halusi lapsesta lähtien näyttelijäksi, erityisesti Broadwaylle, ja osallistui high schoolissaan teatterikerhon toimintaan. Behrs opiskeli American Conservatory Theaterissa ja Kalifornian yliopistossa Los Angelesissa, josta hän valmistui vuonna 2008. Sen jälkeen hän teki joitakin mallintöitä ja pieniä rooleja televisiossa.[2] Alkuvuodesta 2009 hän sai ensimmäisen elokuvaroolinsa teinikomediasta American Pie Presents: The Book of Love.[3]

FilmografiaMuokkaa

Elokuvat
Vuosi Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi Rooli
2009 American Pie Presents: The Book of Love American Pie Presents: The Book of Love Heidi
2011 Adventures of Serial Buddies Adventures of Serial Buddies Brittany
2012 Route 30, Too! Route 30, Too! Alientyttö
2013 Monsterit-yliopisto Monsters University Carrie Williams (äänirooli)
2014 Chasing Eagle Rock Chasing Eagle Rock Deborah

LähteetMuokkaa

  1. Adams, Marv: A star was born (here) Lancaster Online. 5.6.2011 (päivitetty 12.9.2013). Viitattu 17.1.2015. (englanniksi)
  2. Larson, Vicki: Marin's Beth Behr is 1 lucky girl for role in '2 Broke Girls' San Jose Mercury News. 20.9.2011. Viitattu 17.1.2015. (englanniksi)
  3. Crocker, Amy: SFist Interviews: Beth Behrs, a Direct-to-DVD American Pie Sequel Actress from Marin SFist.com. 30.12.2009. Viitattu 17.1.2015. (englanniksi)

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.