Avaa päävalikko

Aurélie Vaneck (15. syyskuuta 1982) on ranskalainen näyttelijä. Hänet tunnetaan parhaiten Ninon Chaumettena tv-sarjasta Mistralin tuulet, ranskaksi Plus belle la vie.

Elämä ja uraMuokkaa

Lapsuus ja koulutusMuokkaa

Aurélie on näyttelijä Pierre Vaneckin lapsenlapsi ja Thibaud Vaneckin sisar, joka näyttelee myös tv-sarjassa Mistralin tuulet, Nathania. Aurélie ja Thibaud kasvoivat Bergeracissa Dordognessa. Aurélie päätti jo viisitoistavuotiaana, että hänestä tulisi näyttelijä ja meni Bordeauxin näyttelijälukioon. Aurélie sai tyttölapsen 17. tammikuuta 2009.

Rooli Mistralin tuulissaMuokkaa

Aurélie sai uransa tärkeimmän roolin, kun pääsi Mistralin tuuliin vuonna 2004. Hän on Ninon Chaumette, Vincent Chaumetten tytär, joka työskentelee Marseillen lehdessä.

FilmografiaMuokkaa

ElokuvatMuokkaa

  • 2002 : Ben et Thomas
  • 2004 : L'Audition

TelevisioroolitMuokkaa

  • 2004 : Le Tuteur
  • 2004 : Blandine l'insoumise
  • 2004- Mistralin tuulet : Ninon Chaumette (kaudet 1, 2, 3, 4 ja 5)
  • 2008 : Une maman pour un cœur: Myriam

TeatteriroolitMuokkaa

  • 1999 : Chroniques
  • 2000 : Prunus
  • 2000 : Ubu Roi
  • 2000 : La Mastication des morts
  • 2001 : Chambre
  • 2004 : Vues de Koltes
  • 2009 : La vadrouille des enfants

Aiheesta muuallaMuokkaa