Avaa päävalikko

Antonio Resines

espanjalainen näyttelijä

Antonio Fernández Resines (s. 7. elokuuta 1954 Torrelavega, Santanderin maakunta, Espanja) on espanjalainen näyttelijä. Hän on tunnettu muun muassa televisiosarjasta Serranon perhe. Hän on asianajaja José Ramónin ja kotiäiti Amalian lapsi. Hän on toiseksi vanhin viidestä sisaruksesta.

Antonio Resines
Antonio Resines.jpg
Henkilötiedot
Koko nimi Antonio Fernández Resines
Syntynyt 7. elokuuta 1954 (ikä 64)
Torrelavega, Santander, Espanja
Näyttelijä
Merkittävät roolit Diego Serrano
(Serranon perhe)
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet

Sisällysluettelo

Osittainen filmografiaMuokkaa

ElokuvatMuokkaa

  • Ópera prima (1980)
  • Vecinos (1981)
  • La colmena (1982)
  • La línea del cielo (1983)
  • Sal gorda (1983)
  • Sé infiel y no mires con quién (1985)
  • Lulú de noche (1986)
  • La vida alegre (1987)
  • Moros y cristianos (1987)
  • Amanece, que no es poco (1988)
  • El vuelo de la paloma (1989)
  • El baile del pato (1989)
  • Todo por la pasta (1991)
  • Como ser mujer y no morir en el intento (1991)
  • La marrana (1992)
  • Acción mutante (1993)
  • Todos los hombres sois iguales (1994)
  • La ley de la frontera (1995)
  • Tranvía a la Malvarrosa (1996)
  • La buena estrella (1997)
  • Carreteras secundarias (1997)
  • El tiempo de la felicidad (1997)
  • La niña de tus ojos (suom. Unelmiesi tyttö) (1998)
  • Pídele cuentas al rey (2000)
  • El portero (2000)
  • La caja 507 (suom. Lokero 507) (2002)
  • Al sur de Granada (2002)
  • Marujas asesinas (2002)
  • El embrujo de Shanghai (2002)
  • Besos de gato (2003)
  • Trileros (2003)
  • El oro de Moscú (2003)
  • Dos tipos duros (2003)
  • Tánger (2004)
  • El mundo alrededor (2005)
  • Otros días vendrán (2005)
  • La dama boba (2006)
  • Celda 211 (2009)

TelevisioMuokkaa

  • Eva y Adán: agencia matrimonial
  • Robles, investigador
  • Los ladrones van a la oficina (1993–1996)
  • La banda de Pérez (suom. Pérezin soittokunta) (1997)
  • A las once en casa (1998–1999)
  • Los Serrano (suom. Serranon perhe) (2003–2008)

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.