Annette Artani

yhdysvaltalainen laulaja

Annette Artani (kreik. Αννέτ Αρτάνι, Annét Artáni) on yhdysvaltalainen kreikkalaissukuinen laulaja ja lauluntekijä. Hänet muistetaan parhaiten edustettuaan Kyprosta Eurovision laulukilpailussa Ateenassa vuonna 2006 kappaleella Why Angels Cry, mutta ei päässyt loppukilpailuun.[1]

Annette Artani
Henkilötiedot
Syntynyt
New York
Ammatti laulaja, lauluntekijä
Muusikko
Taiteilijanimi Annette ArtaniView and modify data on Wikidata
Laulukielet Englanti
Aktiivisena 1994
Tyylilajit pop rock, dance, laïka
Levy-yhtiöt Virus MusicView and modify data on Wikidata

DiskografiaMuokkaa

AlbumitMuokkaa

  • 2006: Mia Foni

Maxi singlesMuokkaa

  • 2005: ”Goodbye Amor”
  • 2006: ”Why Angels Cry”
  • 2009: ”Alive”
  • 2011: ”Mouthful of Me”
  • 2012: ”You Asked For it”

LähteetMuokkaa

  1. Annet Artani eurovision.tv. Viitattu 14.7.2017.
Tämä laulajaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.