Amebix on englantilainen vuonna 1978 perustettu Post-punk/crust punk -yhtye, joka toimi lukuisten hardcore punk ja crust punk -yhtyeiden esikuvana ja innoittajana. Amebix hajosi vuoden 1987 lopulla, mutta tekivät paluun vuonna 2008.

DiskografiaMuokkaa

StudioalbumitMuokkaa

  • Arise! (1985)
  • Monolith (1987)
  • Sonic Mass (2011)

EP:tMuokkaa

  • Who's the Enemy (1982)
  • No Sanctuary (1983)
  • Redux (2010)

LivealbumitMuokkaa

  • V živo (1986)

KokoelmatMuokkaa

  • The Power Remains (1993)
  • No Sanctuary: The Spiderleg Recordings (2008)
  • Bullshit Detector Vol 1: University Challenged (1980)

SingletMuokkaa

  • Winter (1983)
  • Knights of the Black Sun (2011)

DemotMuokkaa

  • Amebix (1979)
  • Right to Ride (1987)
Tämä musiikkiyhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.