Avaa päävalikko

Alison Pill (s. 27. marraskuuta 1985 Toronto, Ontario)[1] on kanadalainen näyttelijä, joka on esiintynyt niin elokuvissa, televisiossa kuin teatterissakin. Hän aloitti uransa lapsinäyttelijänä ja esiintyi lukuisissa televisioon tehdyissä elokuvissa sekä tv-sarjoissa. Läpimurtonsa hän teki lyhyeksi jääneessä NBC-sarjassa The Book of Daniel.

Alison Pill
Alison Pill vuonna 2013.
Alison Pill vuonna 2013.
Henkilötiedot
Syntynyt 27. marraskuuta 1985 (ikä 33)
Toronto, Ontario, Kanada
Ammatti näyttelijä
Näyttelijä
Aktiivisena 1997–
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet

Hän on saanut myös Tony-ehdokkuuden roolistaan näytelmässä The Lieutenant of Inishmore. Parhaiten Pill tunnetaan elokuvista Teinidraamakuningattaren tunnustukset, Milk, Scott Pilgrim vastaan maailma ja Midnight in Paris sekä televisiosarjoista Terapiassa, Taivaan pilarit ja Newsroom.

Pill on isänsä kautta puoliksi virolainen.

FilmografiaaMuokkaa

Elokuvat
Vuosi Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi Rooli
1999 The Life Before This The Life Before This Jessica
Jacob Two Two Meets the Hooded Fang Jacob Two Two Meets the Hooded Fang Shapiro / Marfa
2000 Seksiä vai läksyjä? Skipped Parts Chuckette Morris
2002 Perfect Pie Perfect Pie Marie 15-vuotiaana
2003 Fast Food High Fast Food High Emma Redding
Aprilin juhlat Pieces of April Beth Burns
2004 Teinidraamakuningattaren tunnustukset Confessions of a Teenage Drama Queen Ella Gerard
Dear Wendy Dear Wendy Susan
2007 Dan in Real Life Dan in Real Life Jane Burns
2008 Milk Milk Anne Kronenberg
2010 Scott Pilgrim vastaan maailma Scott Pilgrim vs. the World Kim Pine
2011 Midnight in Paris Midnight in Paris Zelda Fitzgerald
2012 Goon Goon Eva
To Rome with Love To Rome with Love Hayley
2013 Snowpiercer Snowpiercer opettaja
2014 Cooties Cooties Lucy McCormick
2015 Zoom Zoom Emma Boyle
2016 Hail, Caesar! Hail, Caesar! rouva Mannix
2018 Vice Vice Mary Cheney

LähteetMuokkaa

  1. Alison Pill Biography (1985-) Filmreference.com. (englanniksi)
Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.