Alexander Pschill

Alexander Pschill (13. heinäkuuta 1970 Wien) on itävaltalainen näyttelijä. Hänen tunnetuin roolinsa on Marc Hoffmanina tv-sarjassa Poliisikoira Rex.

Pschill opiskeli 1989–1993 näyttelemistä Cornish College of the Arts Professional Acting Conservatoryssa Seattlessa, Yhdysvalloissa. Valmistuttuaan hän palasi Itävaltaan, jossa on näytellyt useissa tv-sarjoissa, sekä elokuvissa.

FilmografiaMuokkaa

  • 1993: 1945, tv-elokuva
  • 1994: Der Sohn des Babymachers, tv-elokuva
  • 1995: Glück auf Raten, tv-elokuva
  • 1996: That's all Jonny, elokuva
  • 1997: Beastie Girl, elokuva
  • 1997: Alles werden gut, elokuva
  • 1997–1998: Aus heiterem Himmel, sarja
  • 1999: Ach Baby, ein Baby, tv-elokuva
  • 2000: Thanksgivin', die nachtblaue Stadt, elokuva
  • 2000–2001: Julia - Eine ungewöhnliche Frau, tv-sarja
  • 2001: Selbstbeschreibung, tv-elokuva
  • 2002–2004: Poliisikoira Rex, tv-sarja
  • 2003: Schatten, elokuva
  • 2004: Der Bestseller: Wiener Blut, tv-elokuva
  • 2007: SOKO Donau, tv-sarja
  • 2008– : Die Lottosieger, tv-sarja


Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.
Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: de:Alexander Pschill