Adam DeVine

Adam Patrick DeVine (s. 7. marraskuuta 1983) on yhdysvaltalainen näyttelijä.

Adam DeVine vuonna 2017.

DeVine avioitui näyttelijä Chloe Bridgesin kanssa vuonna 2021.[1]

FilmografiaMuokkaa

Vuosi Nimi Rooli
2007 Mama's Boy Alhorn
2012 Pitch Perfect Bumper Allen
2013– Adam DeVine's House Party oma itsensä
2013– Uncle Grandpa Pizza Steve / Henry / sivuääniä
2013– Moderni perhe Andy Bailey
2015 The Final Girls Kurt
2015 Harjoittelija Jason
2015 Pitch Perfect 2 Bumper Allen
2016 Ice Age 5: Törmäyskurssilla Julian (ääni)
2016 Mike ja Dave häädeittejä vailla Mike
2017 When We First Met
2019 Isn´t It Romantic Josh

LähteetMuokkaa

  1. 'Pitch Perfect' Star Adam Devine Marries Actress Chloe Bridges yahoo.com. 11.10.2021. Viitattu 6.1.2022. (englanniksi)