Zoey Deutch

yhdysvaltalainen näyttelijä

Zoey Francis Thompson Deutch (s. 10. marraskuuta 1994) on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka tunnetaan roolistaan Julietina televisiosarjassa Ringer. Hän on myös esiintynyt Disney Channelin Viiden tähden merielämää -sarjassa.[1]

Zoey Deutch
EXclusive TV Zoey Deutch.jpg
Henkilötiedot
Koko nimi Zoey Francis Thompson Deutch
Syntynyt10. marraskuuta 1994 (ikä 27)
Yhdysvallat Los Angeles, Kalifornia
Ammatti näyttelijä
Näyttelijä
Aktiivisena 2010–
Merkittävät roolit Juliet Martin
(Ringer)
Nimikirjoitus
Nimikirjoitus
Aiheesta muualla
IMDb

UraMuokkaa

Deutch aloitti uransa Disney Channelin komediasarjassa Viiden tähden merielämää, jossa hän esiintyi seitsemän jakson verran. Tämän jälkeen Deutch vieraili sarjoissa NCIS Rikostutkijat ja Criminal Minds: Suspect Behavior. Hän sai myös vakituisen roolin draamasarjassa Ringer. hän on myös esiintynyt Lumoava kirous -elokuvassa.

Televisiotyönsä lisäksi Deutch on näytellyt muun muassa elokuvissa Hallelujah ja Mayor Cupcake. Vuonna 2014 hän esitti pääosaa elokuvassa Vampire Academy.

YksityiselämäMuokkaa

Deutch syntyi Los Angelesissa vuonna 1994. Hänen äitinsä on näyttelijä Lea Thompson ja hänen isänsä ohjaaja Howard Deutch.[1] Myös Zoeyn sisko Madelyn Deutch näyttelee.

FilmografiaMuokkaa

Vuosi Nimeke Rooli Tyyppi Huomioita
2010–2011 Viiden tähden merielämää Maya Bennett TV-sarja ensimmäinen rooli, 7 jaksoa
2011 NCIS Rikostutkijat Lauren TV-sarja 1 jakso (kausi 8, jakso 17)
2011 Criminal Minds: Epäilyksen alla Kristi Anna TV-sarja 1 jakso (kausi 1, jakso 12)
2011 Hallelujah Willow Turner TV-elokuva
2011 Mayor Cupcake Lana Maroni Elokuva esiintyi äitinsä ja siskonsa rinnalla
2011–2012 Ringer Juliet Martin TV-sarja ensimmäinen iso rooli
2014 Vampire Academy Rose Hathaway elokuva päärooli
2016 Of Dogs and Men Lily lyhytelokuva
Dirty Grandpa Shadia elokuva
Everybody Wants Some Beverly elokuva
Vincent N Roxxy Kate elokuva
Good Kids Nora elokuva
Why Him? Stephanie Fleming elokuva
2017 Before I Fall Samantha Kingston elokuva
Rebel in the Rye Oona O'Neill elokuva
The Disaster Artist Bobbi elokuva
Flower Erica Vandross elokuva
The Year of Spectacular Men Sabrina Klein elokuva toimi myös tuottajana
2018 Set It Up Harper Moore elokuva
The Professor Claire elokuva
2019 Buffaloed Peggy Dahl elokuva toimi myös tuottajana
Zombieland: Double Tap Madison elokuva

LähteetMuokkaa

  1. a b Zoey Deutch - Ringer Wetpaint.com. Viitattu 14.10.2011.