Avaa päävalikko

Tyler Hoechlin

yhdysvaltalainen näyttelijä

Tyler Lee Hoechlin (s. 11. syyskuuta 1987 Corona, Kalifornia, Yhdysvallat) on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hänen ensimmäisiä merkittäviä roolejaan oli rooli elokuvassa Matkalla Perditioniin (2002). Hoechlin on näytellyt televisiosarjoissa Seitsemäs taivas ja Teen Wolf. Hän on näytellyt myös C.S.I. Miamissa.

Tyler Hoechlin
Tyler Hoechlin Comic-Conissa vuonna 2014
Tyler Hoechlin Comic-Conissa vuonna 2014
Henkilötiedot
Koko nimi Tyler Lee Hoechlin
Syntynyt 11. syyskuuta 1987 (ikä 32)
Corona, California, Yhdysvallat
Ammatti näyttelijä
Näyttelijä
Aktiivisena 1999-
Aiheesta muualla
IMDb

NuoruusMuokkaa

Hoechlin syntyi Coronassa, Californiassa, Lori ja Don Hoechlinille. Hänellä on kaksi veljeä, Tanner ja Travis, ja sisko, Carrie.[1] Hoechlin aloitti pelaamaan pesäpalloa noin 7-vuotiaana.

UraMuokkaa

Hoechlin aloitti lapsinäyttelijänä. Hän näytteli televisiosarjassa Teen Wolf Derek Hale -nimistä ihmissutta 1-4 tuotantokausilla. Hänen näyttelemänsä hahmo palaa sarjaan kuudennessa ja viimeisessä kaudessa, jonka loppuosuus esitetään Yhdysvalloissa loppuvuonna 2017.

YksityiselämäMuokkaa

Hoehclin on seurustellut näyttelijä Brittany Snown kanssa marraskuusta 2012 lähtien.[2][3]

PalkinnotMuokkaa

FilmografiaMuokkaa

 
Tyler Hoechlin 2012
Elokuva
Vuosi Nimi Rooli
1999 Family Tree Jeff Jo
2001 Train Quest Billy
2002 Road to Perdition Michael Sullivan Jr.
2007 Grizzly Rage Wes Harding
2008 Solstice Nick
2011 Open Gate Kaleb
2011 Hall Pass Gerry
2012 Melvin Smarty Ricky Hershey
2014 Undrafted Dells
Televisio
Vuosi Nimi Rooli lisäinfo
2003–2007 7th Heaven Martin Brewer Päärooli (62 Jaksoa)
2007 CSI: Miami Shawn Hodges Kausi 6, jakso 6 "Sunblock"
2009 Lincoln Heights (TV sarja) Tad Kausi 4, jaksot 6 & 8
2009 My Boys Owen Scott Kausi 3, Jakso 9 "Spring Training"
2009 Castle Dylan Fulton 2 Kausi, jakso 4 "Fool Me Once..."
2011-2017 Teen Wolf Derek Hale Kausissa 1-4,6
TBA The Sticks Hot Cop Clark Russell kuvataan
2016-? Supergirl Clark Kent/Teräsmies

EhdokkuudetMuokkaa

LähteetMuokkaa

Aiheesta muuallaMuokkaa