Ero sivun ”Fantasia” versioiden välillä

[katsottu versio][katsottu versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
p Käyttäjän 77.109.232.164 (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän IA tekemään versioon.
Lichi (keskustelu | muokkaukset)
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 21:
 
=== Rooli- ja lautapelit===
Fantasia on myös monien [[roolipeli|rooli]]- ja [[lautapeli]]en aiheena. Useimmiten ne saavat innoituksensa Tolkien-vaikutteisesta fantasiakirjallisuudesta. KuuluisimpiaYksi fantasiaantunnetuimmista liittyvistäfantasia-aiheisista strategiapeleistäroolipeistä on [[miniatyyripeliDungeons & Dragons]]. [[WarhammerKuuluisa Fantasyfantasiaan Battle]],liittyvä strategiapeli on [[RuneScapeminiatyyripeli]] ja [[WorldWarhammer ofFantasy WarcraftBattle]].
 
=== Tietokone- ja videopelit ===
Fantasia-aiheisia tietokone- ja videopelejä on suuri määrä, joista tunnetuimpia lienevät ''[[The Legend of Zelda (pelisarja)|The Legend of Zelda]]'', [[Baldur’s Gate]], [[The Witcher]], [[The Elder Scrolls]] sekä ''[[Final Fantasy]]'' -pelisarjat. Yleisön suosioon ovat nousseet myös verkossa pelattavat [[MMORPG|MMORPG-pelit]] kuten [[Runescape]], ''[[Ultima Online]]'', ''[[World of Warcraft]]'' ja ''[[WarhammerLord Online:of Agethe ofRings ReckoningOnline]]''.
 
== Katso myös ==