Avaa päävalikko

Theo Parrish

yhdysvaltalainen muusikko

Theo Parrish (s. 1972) on yhdysvaltalainen muusikko ja DJ, joka tunnetaan erityisesti deep house -tyylisestä musiikistaan sekä tyylilajien suhteen monipuolisena DJ:nä.[1]

Theo Parrish
Theo Parrish vuonna 2014.
Theo Parrish vuonna 2014.
Henkilötiedot
Syntynyt 1972 (ikä 46–47)
Washington
Muusikko
Laulukielet englanti
Aktiivisena 1986–
Tyylilajit detroit techno, deep house
Levy-yhtiöt Peacefrog Records
Sound Signature
Ugly Edits
Aiheesta muualla
www.myspace.com/soundsignature

Parrish syntyi Washingtonissa, mutta kasvoi Chicagossa. Hän sai nuorena paljon vaikutteita muun muassa Miles Davisilta, Jimi Hendrixiltä, Nina Simonelta, George Gershwiniltä ja Bob Marleylta sekä sedältään, jazzmuusikko Dexter Simsiltä.[2]

DiskografiaMuokkaa

StudioalbumitMuokkaa

  • First Floor (1998)
  • Parallel Dimensions (2000)
  • Sound Sculptures Volume 1 (2007)
  • Et Tu Brute (2007)
  • Sketches (2010)
  • American Intelligence (2014)

LähteetMuokkaa

  1. Theo Parrish review - stripping songs back to their jazz, funk and soul roots theguardian.com. Viitattu 27.3.2015. (englanniksi)
  2. RA: Theo Parrish residentadvisor.net. Viitattu 27.3.2015. (englanniksi)

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.