Syke on vuonna 1984 perustettu urjalalainen iskelmäyhtye. Syke on soittanut myös saksalaista musiikkia. Yhtye lopetti toimintansa marraskuun lopussa 2013.[1]

KokoonpanoMuokkaa

Alkuperäinen kokoonpanoMuokkaa

  • Vesa Ylösmäki (laulu, kitara)
  • Janne Suonpää (basso)
  • Veijo Heinonen (koskettimet)
  • Jari Ylösmäki (rummut)

Myöhempi kokoonpanoMuokkaa

  • Vesa Ylösmäki (laulu, kitara)
  • Toni Välimäki (basso)
  • Mika Saarikoski (koskettimet)
  • Jari Ylösmäki (rummut)

DiskografiaMuokkaa

  • Se oli aikaa (2000)
  • Noussut on kuu (2001)
  • Hellepäivät poutapilvineen (2002)
  • Villit bootsit (2003)
  • Parhaat – 20 suosituinta tanssihittiä (kokoelma) (2005)
  • Osaa mieskin rakastaa (2007)
  • Collections (kokoelma) (2008)
  • Jos leikin aloittaa (2010)
  • Sykettä kerrakseen (kokoelma) (2013)

LähteetMuokkaa

  1. Tanssiorkesteri Syke lopettaa 16.8.2013. MagnumLive. Viitattu 4.12.2013.

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä musiikkiyhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.