Avaa päävalikko

Sister Sledge on yhdysvaltalainen, Philadelphiasta kotoisin oleva disko- ja soul-yhtye. Se perustettiin vuonna 1971, jolloin siihen kuuluivat siskokset Debbie, Joni, Kathy ja Kim Sledge. Kathy erosi yhtyeestä vuonna 1989, ja siitä lähtien Sister Sledge on esiintynyt triona. Joni kuoli kotonaan 60-vuotiaana 10. maaliskuuta 2017[1].

Sister Sledge
Sister Sledge 01.jpg
Tiedot
Toiminnassa 1971–
Tyylilaji disko, soul, R&B, pop
Kotipaikka Philadelphia, Pennsylvania, Yhdysvallat
Laulukieli englanti
Jäsenet

Debbie Sledge
Kim Sledge

Entiset jäsenet

Kathy Sledge
Joni Sledge

Aiheesta muualla
Kotisivut
MusicBrainz

Yhtyeen kuuluisin kappale on vuonna 1979 julkaistu ”We Are Family”. Pienempiä hittejä ovat olleet ”He’s the Greatest Dancer”, ”Lost in Music”, ”My Guy” ja ”Frankie”.

DiskografiaMuokkaa

  • Circle of Love  (1975)
  • Together  (1977)
  • We Are Family  (1979)
  • Love Somebody Today  (1980)
  • All American Girls  (1981)
  • The Sisters  (1982)
  • Bet Cha Say That to All the Girls  (1983)
  • When the Boys Meet the Girls  (1985)
  • African Eyes  (1997)
  • Style  (2003)

LähteetMuokkaa

  1. Sister Sledge singer Joni dies at 60 BBC News. 12.3.2017. Viitattu 13.3.2017. (englanniksi)

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Tämä musiikkiyhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.