Avaa päävalikko

Sibel Kekilli (s. 16. kesäkuuta 1980 Heilbronn, Saksa) on saksalainen näyttelijä. Hänellä on turkkilaiset sukujuuret. Kekillin ura näyttelijänä alkoi vuonna 2004 naispääosasta Fatih Akınin Kultaisella karhulla palkitussa elokuvassa Suoraan seinään. Vuosina 2011–2014 Kekilli esiintyi HBO:n televisiosarjassa Game of Thrones Shaen roolissa.

Sibel Kekilli
Sibel Kekilli Berliinin elokuvajuhlilla 2012
Sibel Kekilli Berliinin elokuvajuhlilla 2012
Henkilötiedot
Syntynyt 16. kesäkuuta 1980 (ikä 39)
Heilbronn, Saksa
Ammatti näyttelijä
Näyttelijä
Aktiivisena 2003–
Aiheesta muualla
sibelkekilli.com/en
IMDb
Elonet
AllMovie

UraMuokkaa

Ennen varsinaista näyttelijäuraansa Kekilli esiintyi yhdeksässä pornoelokuvassa.[1]

FilmografiaMuokkaa

Elokuvat
Vuosi Nimi Rooli
2004 Suoraan seinään Sibel
Kebab Connection Italienerin
2006 Winterreise Leyla
Fay Grim
Der Letzte Zug Ruth Zilbermann
2009 Pihalla Laura
2010 Die Fremde Umay
2011 What a Man Nele
2012 Die Männer der Emden Salima Bey

TelevisiosarjatMuokkaa

Televisiosarjat
Vuosi Nimi Rooli Jaksot
2010– Rikospaikalla Sarah Brandt 14 jaksoa
2011–2014 Game of Thrones Shae 20 jaksoa
2018 Bullets Madina Taburova

LähteetMuokkaa

  1. From Bare to Bear for Ex-Porn Queen Deutsche Welle. 18.2.2004. Viitattu 8.6.2014. (englanniksi)

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.