Avaa päävalikko

Satan on brittiläinen NWOBHM-yhtye. Nimi voi olla harhaanjohtava, sillä yhtye ei soita black metallia, vaan menee ennemmin sellaisten yhtyeiden kuten Demon- tai Angel Witch -sarjaan.

Satan
Satan band.jpg
Tiedot
Toiminnassa 1979–-
Tyylilaji nwobhm
Kotipaikka Newcastle, Iso-Britannia
Laulukieli Englanti
Jäsenet

Brian RossLaulu
Steve RamseyKitara
Russ Tippins, Kitara
Graeme English, Basso
Sean Taylor, Rummut

Levy-yhtiö

Steamhammer[1]

DiskografiaMuokkaa

DemotMuokkaa

  • The First Demo (1981)
  • Into the Fire (1982)
  • Dirt Demo '86 (1986)

Singlet/EP'tMuokkaa

  • Kiss of Death (single) (1982)
  • Into the Future (EP) (1987)

PitkäsoitotMuokkaa

  • Court in the Act (1983)
  • Suspended Sentence (1987)
  • Life Sentence (2013)

LivetMuokkaa

  • Live in the Act (2004)

LähteetMuokkaa

  1. Artist Biography - Satan Billboard.com. Viitattu 25.11.2008. (englanniksi)

Aiheesta muuallaMuokkaa

http://www.metal-archives.com/band.php?id=774

Tämä musiikkiyhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.