Avaa päävalikko

Sarina Röhr-Steiner (s. 11. tammikuuta 1960 Helsinki) on suomalainen näyttelijä. Hän on näytellyt baarimikkoa Hyvissä herroissa vuosina 1990-1991, Annaa sarjassa Ilman kavaluutta sekä esiintynyt useissa elokuvissa, kuten Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva.[1]

Röhr on avioliitossa italialaisen näyttelijän, kirjailijan ja ohjaajan Piero Steinerin kanssa[2] ja he asuvat Barcelonassa[3].

FilmografiaMuokkaa

  • Ammatin aakkoset, 1982
  • Puistatuksia, 1984
  • Viimeiset rotannahat, 1985 sikeäuninen nainen
  • Harmagedon, 1986, Tarja
  • Palkinto, 1988
  • Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva, 1990 Harriet, lentoemäntä kutsuilla
  • Lentsu, 1990 kirjastonhoitaja
  • Condom, 1990, nainen
  • Tomas, 1996, Pipa, isän naisystävä
  • Ilman kavaluutta, 1996, Anna

LähteetMuokkaa