Sacred Reich

yhdysvaltalainen yhtye

Sacred Reich oli yhdysvaltalainen thrash metal -yhtye. Sen kappaleet olivat usein poliittisia ja kantaa ottavia. Vaikka Sacred Reichin levyjä ja t-paitoja näkyi aikoinaan Suomessakin, se ei silti koskaan noussut kovin suosituksi missään vaan jäi kulttibändiksi.lähde?

Sacred Reich
12-08 Wacken Sacred Reich 03.jpg
Tiedot
Toiminnassa 19852000
Tyylilaji thrash metal, speed metal
Kotipaikka Arizona, Yhdysvallat
Laulukieli englanti
Jäsenet

Phil Rindlaulu, basso
Dave McClainrummut
Wiley Arnettkitara

Levy-yhtiö

Metal Blade Records
Hollywood Records

Aiheesta muualla
Kotisivut

JäsenetMuokkaa

  • Phil Rind (laulu/basso – ensimmäisellä demolla laulamisen hoiti ”tyyppi nimeltä Dan”)lähde?
  • Dave McClain (rummut)
  • Wiley Arnett (kitara)

DiskografiaMuokkaa

StudioalbumitMuokkaa

  • Ignorance (1987)
  • The American Way (1990)
  • Independent (1993)
  • Heal (1996)
  • Awakening (2019)

EP:tMuokkaa

  • Draining You of Life (demo) (1986)
  • Surf Nicaragua (1988)
  • A Question (1991)

LivealbumitMuokkaa

  • Alive at the Dynamo (1989)
  • Still Ignorant (1987-1997) (1997)

DVD:tMuokkaa

  • Live at Wacken (2012)

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä musiikkiyhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.