Avaa päävalikko
Raphaël

Raphaël Haroche eli Raphael (s. 7. marraskuuta 1975) on ranskalainen laulaja. Hänen äitinsä on argentiinalainen ja isä venäläinen.

Raphael tuli alun perin tunnetuksi duetollaan "Sur la route" Jean-Louis Aubertin kanssa. Hänet valittiin Victoires de la Musique -gaalassa 2006 vuoden miesartistiksi, ja samana vuonna NRJ Music Awards valitsi hänet vuoden ranskankieliseksi miesartistiksi.

Raphael on noussut kuuluisuuteen 2000-luvun alkuvuosina.

DiskografiaMuokkaa

AlbumitMuokkaa

  • Hôtel de l'univers, 2000
  • La réalité, 2003
  • Caravane, 2005
  • Résistance à la nuit, 2006
  • Une nuit au Châtelet, 2007
  • Je sais que la Terre est plate, 2008

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä laulajaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.