Avaa päävalikko
Olivia Olson

Olivia Olson (s. 21. toukokuuta 1992) on yhdysvaltalainen näyttelijä ja laulaja, joka on näytellyt elokuvassa Rakkautta vain, jossa hän esitti kappaleen All I Want for Christmas Is You. Olson on myös Vanessa Tollontyön ääni ohjelmassa Finias ja Ferb.[1]

FilmografiaMuokkaa

Vuosi Nimi Rooli Muuta
2003 Rakkautta vain Joanna Anderson
2004 The Tracy Morgan Show Julia yksi jakso, Career Day
2006 Zoey 101 Tyttö #1 Broadcast views
2008 Finias ja Ferb Vanessa Doofenshmirtz
2010 Adventure Time with Finn and Jake Marceline the Vampire Queen 2010–
2011 Phineas and Ferb the Movie: Across the 2nd Dimension Vanessa Doofenshirmtz Äänirooli
2015 Steven Universe Pop Singer Laulu "Haven't You Noticed (I'm a Star)"

LähteetMuokkaa

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.