Nina Kraviz

venäläinen dj, laulaja ja tuottaja

Nina Kraviz on venäläinen DJ, tuottaja ja laulaja. Hän on opiskellut musiikin tuottamista Melbournessa, ja uransa alkuvaiheessa hän soitti vakituisesti moskovalaisella Propaganda-nimisellä klubilla.[1] Kravizin ensimmäinen albumi julkaistiin vuonna 2012, ja vuonna 2014 hän perusti oman levymerkin, трип (Trip), jonka kautta hän on julkaissut kaksi levyä.

Nina Kraviz vuonna 2012.

Kraviz on koulutukseltaan hammaslääketieteen tohtori, ja hän on hoitanut muun muassa venäläisten kosmonauttien hampaita.[2]

DiskografiaMuokkaa

AlbumitMuokkaa

  • Nina Kraviz (2012)
  • Mr Jones (2013)
  • The Deviant Octopus (2014)
  • De Niro Is Concerned (2015)

SingletMuokkaa

  • Pain in the Ass (2009)
  • I'm Week (2010)
  • Ghetto Kraviz (2011)

DJ-miksauksetMuokkaa

  • DJ-Kicks 48 (2015)
  • fabric 91 (2016)

LähteetMuokkaa

  1. Biography: Nina Kraviz 13.12.2016. Fabriclondon.com. Viitattu 8.2.2017. (englanniksi)
  2. 8 random jobs DJs had before they were famous 11.2.2015. Pulseradio.net. Viitattu 8.2.2017. (englanniksi)

Aiheesta muuallaMuokkaa