Nikki McKibbin

yhdysvaltalainen muusikko

Nikki McKibbin (syntyjään Katherine Nicole McKibbin, 28. syyskuuta 1978 Grand Prairie, Texas1. marraskuuta 2020[1]) oli yhdysvaltalainen laulaja, joka oli kolmas American Idolin ensimmäisellä tuotantokaudella. Hän hävisi ainoastaan voittajalle, Kelly Clarksonille ja toiseksi sijoittuneelle Justin Guarinille. Hänen esikoisalbuminsa oli nimeltään Christmas in a FishBowl. Hän aloitti American Idolin laulamalla alkukarsinnoissa Gloria Gaynorin I Will Survive ja hän putosi 27. elokuuta 2002 laulamalla tällöin Stevie Nicksin kappaleen Edge of Seventeen.

DiskografiaMuokkaa

AlbumitMuokkaa

  • Unleashed (2007)
  • Psychotrip (2012) – EP yhdessä Love Stricken Demise-yhtyeen kanssa

SingletMuokkaa

  • "To Be with You" (2006)
  • "The Lie" (2006)
  • "Naked Inside" (2007)
  • "Save What's Left of Me" (2007)
  • "Cry Little Sister" (2007)
  • "Here to There" (2009)
  • "Inconsolable" (2009)
  • "Made It" (2011)
  • "Celebrity High" (2011)

LähteetMuokkaa

Tämä laulajaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.