Nicole DeHuff

yhdysvaltalainen näyttelijä

Nicole Renee DeHuff (6. tammikuuta 1975 Antlers, Oklahoma16. helmikuuta 2005 Los Angeles) oli yhdysvaltalainen näyttelijä. DeHuffin elokuvadebyytti tapahtui vuonna 2000 muun muassa Ben Stillerin ja Robert DeNiron tähdittämässä elokuvassa Perhe on painajainen. DeHuff vieraili myös useissa televisiosarjoissa.

DeHuff oli naimisissa Ari Palitzin kanssa. Heidät vihittiin 11. marraskuuta 2000.

Nicole DeHuff kuoli 30-vuotiaana keuhkokuumeen aiheuttamiin komplikaatioihin 16. helmikuuta 2005 Los Angelesissa. Hän oli käynyt sairaalassa kahdesti ennen kuolemaansa sairautensa takia, mutta hänelle annettiin molemmilla kerroilla väärä diagnoosi.

FilmografiaMuokkaa

Elokuvat
Vuosi Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi Rooli
2000 Perhe on painajainen Meet the Parents Deborah ”Debbie” Byrnes
2004 Suspect Zero Suspect Zero Katie Potter
2006 Unbeatable Harold Unbeatable Harold Wanda Livingston
Televisiosarjat
Vuosi Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi Rooli Jaksot
2001 C.S.I. C.S.I. Tina Kolas ”Alter Boys”
Oikeus ja kohtuus The Practice Michelle Farrell ”Dangerous Liaisons”
2002 The Court The Court Alexis Cameron pilottijakso
2003 Ilman johtolankaa Without a Trace Cathy Dobson ”Underground Railroad”
Dragnet Dragnet Claudia Hellman ”The Magic Bullet”
2004 Monk Monk Vicki Selenas ”Mr. Monk and the Paperboy”
C.S.I. Miami CSI: Miami Carrie Delgado ”Stalkerazzi”, ”Wannabe”

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.