Avaa päävalikko

Neil Murray (s. 27. elokuuta 1950 Edinburgh, Iso-Britannia) on skotlantilainen basisti. Yhtyeitä, joissa hän on soittanut, ovat muiden muassa Colosseum II, Whitesnake, Black Sabbath ja The Brian May Band. Lisäksi hän on tehnyt useita sessioita eri artistien kanssa ja ollut Danny Mirandan sijaisena Queen + Paul Rodgers yhtyeen keikoilla, sekä soittanut We Will Rock You (musikaalin) yhtyeessä toukokuun 14, 2002 lähtien.

Neil Murray
Henkilötiedot
Syntynyt 27. elokuuta 1950
Edinburgh
Kansalaisuus Yhdistynyt kuningaskunta
Ammatti basisti
Muusikko
Tyylilajit Rock
Soittimet basso
Yhtyeet Whitesnake, Colosseum II, The Brian May Band, Black Sabbath, We Will Rock You (musikaali)
Aiheesta muualla
MusicBrainz

Sisällysluettelo

DiskografiaMuokkaa

HansonMuokkaa

  • Now Hear This (1974)

Colosseum IIMuokkaa

  • Strange New Flesh (1976)

National HealthMuokkaa

  • National Health (1978)

WhitesnakeMuokkaa

  • Live at Hammersmith (1978)
  • Snakebite (1978)
  • Trouble (1978)
  • Lovehunter (1979)
  • Ready an' Willing (1980)
  • Live...In the Heart of the City (1980)
  • Come an' Get It (1981)
  • Saints & Sinners (1982)
  • Slide It In (US julkaisu) (1984)
  • Whitesnake (1987)
  • The Early Years (2004)

GogmagogMuokkaa

  • I Will Be There EP (1985)

Vow WowMuokkaa

  • V (1987)
  • Shock Waves (1987)
  • Revive (1987)
  • Helter Skelter (1989)

Black SabbathMuokkaa

  • Tyr (1990)
  • Forbidden (1995)

The Brian May BandMuokkaa

  • Live at the Brixton Academy (1993)
  • Another World (1998)

Peter Green Splinter GroupMuokkaa

  • Peter Green Splinter Group(1997)
  • The Robert Johnson Songbook (1998)

The Company of SnakesMuokkaa

  • Here They Go Again (2001)
  • Burst the Bubble (2002)

EmpireMuokkaa

  • Hypnotica (2001)
  • Trading Souls (2003)
  • The Raven Ride (2006)
  • Chasing Shadows (2007)

RondinelliMuokkaa

  • Our Cross, Our Sins (2002)

Muokkaa

  • Classic 'Snake Live Volume 1 (2003)

We Will Rock YouMuokkaa

  • Live at the Dominion London (2003)


Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.