Nasim Pedrad

Nasim Pedrad (s. 18. marraskuuta 1981 Teheran) on iranilais-yhdysvaltalainen näyttelijä. Pedrad esiintyi Saturday Night Livessa vuosina 2009–2014. Hän on esiintynyt myös esimerkiksi komediasarjoissa Scream Queens ja Kolme miestä ja tyttö.

Nasim Pedrad
Pedrad vuonna 2014
Pedrad vuonna 2014
Henkilötiedot
Syntynyt18. marraskuuta 1981 (ikä 39)
Teheran, Iran
Ammatti koomikko, näyttelijä
Näyttelijä
Aktiivisena 2005–
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet
AllMovie
Svensk Filmdatabas

Pedrad on syntynyt Iranissa, mistä hän muutti muutaman vuoden ikäisenä perheensä mukana Yhdysvaltoihin vuonna 1984. Hänen vanhempansa Arasteh Amani ja Parviz Pedrad olivat aikanaan tavanneet toiseensa opiskellessaan Berkeleyssä. Pedrad kasvoi Kaliforniassa ja opiskeli teatterikoulussa Kalifornian yliopistossa, mistä hän valmistui vuonna 2003.[1]

FilmografiaMuokkaa

Elokuvat
Vuosi Elokuva Rooli
2011 Näin ystävien kesken kirjoittaja
2012 Diktaattori naisjuontaja
2014 Cooties Rebekkah
2019 Aladdin Dalia
Lyhytelokuvat
2005 The 73 Virgins Zahra
2008 A Thousand Words valokuvaaja
Ääninäyttely
2012 Lorax Once-lerin äiti
2013 Itse ilkimys 2 Jillian

Televisio
Vuosi Sarja Rooli Jaksot
2006 Gilmoren tytöt tarjoilija 1
2007 The Winner 1
2007–2009 Teho-osasto sairaanhoitaja Suri 9
2009 Elämää Philadelphiassa Lucy 1
2009–2014 Saturday Night Live vieraana, cameo 108
2011 Allen Gregory Val, Brinique 7
2013 The Awesomes useita äänirooleja 5
2014 TripTank 4
2014–2015 Mulaney Jane 13
2015– Kolme miestä ja tyttö Aly 22
2015 Scream Queens Gigi 12

LähteetMuokkaa

  1. Nasri, Grace: Saturday Night Live Hires First Iranian-Born Cast Member Iran Times. 28.1.2010. Viitattu 13.10.2015. (englanniksi)

Aiheesta muuallaMuokkaa