Nancy Sinatra

yhdysvaltalainen laulaja

Nancy Sandra Sinatra (s. 8. kesäkuuta 1940 Jersey City, Yhdysvallat) on yhdysvaltalainen laulaja ja näyttelijä. Hän on laulaja Frank Sinatran ja tämän ensimmäisen vaimon, Nancy Barbaton tytär. Hänen uransa lähti nousuun 1960-luvun lopulla ”These Boots Are Made for Walkin’” -hitin ansiosta. Nancy Sinatra tunnetaan persoonallisesta alttoäänestään.

Nancy Sinatra
Sinatra 1960-luvulla
Sinatra 1960-luvulla
Henkilötiedot
Syntynyt8. kesäkuuta 1940 (ikä 80)
Ammatti laulaja, näyttelijä
Muusikko
Laulukielet englanti
Aktiivisena 1961-
Tyylilajit popmusiikki
Levy-yhtiöt Boots Enterprises, Inc.
Reprise Records
RCA Records
Private Stock
Elektra Records
Cougar Records
Buena Vista Records
Attack Records
Aiheesta muualla
www.nancysinatra.com

Nancy Sinatra on saanut tähden Hollywood Walk of Famelle.[1]

DiskografiaMuokkaa

  • Boots (1966)
  • How Does That Grab You? (1966)
  • Nancy in London (1966)
  • Country, My Way (1967)
  • Sugar (1966)
  • Movin' with Nancy (soundtrack) (1968)
  • Nancy (1969)
  • Woman (1972)
  • One More Time (1995)
  • Nancy Sinatra (2004)

Tunnetuimpia levytyksiäMuokkaa

  • These Boots Are Made for Walkin' (1966)
  • Summer Wine Lee Hazlewoodin kanssa (1967)
  • Somethin' Stupid Frank Sinatran kanssa (1967)
  • You Only Live Twice (1967)
  • Jackson Lee Hazlewoodin kanssa (1967)
  • Lady Bird Lee Hazlewoodin kanssa (1967)

ValkokankaallaMuokkaa

Sinatran kappaleita kuullaan myös elokuvien soundtrackeillä:

LähteetMuokkaa

Aiheesta muuallaMuokkaa