Nachtmystium

Nachtmystium on yhdysvaltalainen black metal -yhtye, joka sekoittaa musiikissaan myös kokeellisia ja psykedeelisiä sävyjä. Näitä sävyjä oli jo kuultavissa levyllä Instinct: Decay, mutta erityisen runsaasti ne olivat läsnä seuraavalla levyllä Assassins: Black Meddle Part I. Vaikka se perustettiin vuonna 2000, joitakin julkaisemattomia demoja äänitettiin jo vuonna 1998. Yhtyeessä on ollut monia jäseniä, mutta sen pääjäsenenä pidetään Azentriusta, joka on osana muun muassa Twilightia.

Nachtmystium
Nachtmystium by Christian Misje.jpg
Tiedot
Toiminnassa 2000
Tyylilaji black metal, psykedeelinen rock
Kotipaikka Illinois, Yhdysvallat
Laulukieli englanti
Jäsenet

Azentrius,  kitara, laulu
Jeff Wilson,  kitara
Wargoat Obscurum,  rummut

Levy-yhtiö

Battle Kommand Records

DiskografiaMuokkaa

StudioalbumitMuokkaa

  • Reign of the Malicious (2002)
  • Demise (2004)
  • Instict: Decay (2006)
  • Assassins: Black Meddle Part I (2008)
  • Addicts: Black Meddle Pt. II (2010)
  • Silencing Machine (2012)
  • The World We Left Behind (2014)

LivealbumitMuokkaa

  • Live Onslaught (2002)
  • Live Blitzkrieg (2003)
  • Live Onslaught #2 (2005)
  • Visual Propaganda: Live from the Pits of Damnation (DVD, 2005)
  • Live At Roadburn MMX (2011)

Split-albumitMuokkaa

EP:tMuokkaa

DemotMuokkaa

  • Holocaust of Eternity (2000)
  • Unholy Terrorist Cult (2001)


Näiden julkaisujen lisäksi on olemassa The First Attacks 2000-2001 (2004) -kokoelma.

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä musiikkiyhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.