Moon Geun-young

(Ohjattu sivulta Moon Geun Young)

Moon Geun-young (문근영, s. 6. toukokuuta 1987 Gwangju) on eteläkorealainen näyttelijä.

Moon Geun-young vuonna 2010.

FilmografiaMuokkaa

  • 1999 길 위에서 (On the Way)
  • 2002 연애소설 (Lovers' Concerto) (rooli: Ji-hwan's sister)
  • 2003 장화·홍련 (A Tale of Two Sisters) (rooli: Bae Su-yeon)
  • 2004 어린 신부 (My Little Bride) (rooli: Suh Boeun)
  • 2005 댄서의 순정 (Innocent Steps) (rooli: Jang Chae-ryn)
  • 2006 사랑따윈 필요 없어 (Love Me Not) (rooli: Ryu Min)
  • 2010 매리는 외박중 (Marry Me, Mary!) (rooli: Mary)

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.