Avaa päävalikko

Michael Dougherty on yhdysvaltalainen elokuvakäsikirjoittaja, joka tunnetaan erityisesti töistään yhdessä Dan Harrisin ja Bryan Singerin kanssa. Kolmikko on ollut tekemässä muun muassa elokuvia X-Men 2 ja Superman Returns. Vuonna 2007 Dougherty ja Harris palkittiin parhaan käsikirjoituksen Saturn-palkinnolla Superman Returns -elokuvasta.

Michael Dougherty
SDCC 2015 - Michael Dougherty (19545020868) (cropped).jpg
Henkilötiedot
Syntynyt
Columbus, Yhdysvallat
Ammatti Elokuvakäsikirjoittaja
Näyttelijä
Aktiivisena 1996–
Palkinnot

Saturn-palkinto (2007)

Aiheesta muualla
Viralliset kotisivut
IMDb
Elonet

FilmografiaMuokkaa

Vuosi Nimi Huomioita
1996 Season's Greetings ohjaaja ja käsikirjoittaja
2003 X-Men 2 käsikirjoittaja
2005 Urban Legends: Bloody Mary
2006 Superman Returns
2007 Trick 'r Treat ohjaaja, vastaava tuottaja ja käsikirjoittaja
2010 Making Friends
2015 Krampus ohjaaja, tuottaja ja käsikirjoittaja
2016 X-Men: Apocalypse käsikirjoittaja
2019 Godzilla II: King of the Monsters ohjaaja ja käsikirjoittaja

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä elokuviin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.