Matthew Simmonds

Matthew Simmonds, myös tunnettu nimillä 4-mat tai 4mat (15. maaliskuuta 1974[1]) on brittiläinen muusikko, joka on tullut tunnetuksi musiikin tekemisestä useisiin videopeleihin.[2] Hän on parhaiten tunnettu työstään Codemastersilla.[3]

Matthew Simmonds
Henkilötiedot
Syntynyt15. maaliskuuta 1974 (ikä 47)
Muusikko
Taiteilijanimi 4matView and modify data on Wikidata
Tyylilajit elektroninen musiikki ja chiptuneView and modify data on Wikidata
Aiheesta muualla
4mat.bandcamp.com

Simmonds on tehnyt tracker-musiikkia ja chiptuneja.[4][5]

Simmondsin ensimmäinen taustamusiikki oli Core Designin peliin Chuck Rock.[5]

DiskografiaMuokkaa

Albumit
  • Decades (2010)
  • Surrender (2011)
  • Legacy Trails (2011)
  • Extras (2011)
  • Origins (2012)
  • Rips (2012)
  • Guru (2012)
  • Sans Titre (2012)
  • Closure (2012)
  • Nadir (2014)
  • Modern Closure (2019)

LähteetMuokkaa

  1. 4-Mat amp.dascene.net. Viitattu 7.2.2020. (englanniksi)
  2. https://www.giantbomb.com/matthew-simmonds/3040-5590/
  3. http://www.vgmpf.com/Wiki/index.php/Matthew%20Simmonds
  4. Music Made On Game Boys Is a Much Bigger Deal Than You'd Think vice.com. 4.11.2014. Viitattu 7.2.2020. (englanniksi)
  5. a b Depth Music Q&A: 4mat’s Decades indiegamesplus.com. 5.7.2010. Viitattu 7.2.2020. (englanniksi)

Aiheesta muuallaMuokkaa