Avaa päävalikko

Marjo-Riitta Kervinen (s. 13. tammikuuta 1950)[1] on suomalainen laulaja, joka on vaikuttanut seuraavissa kokoonpanoissa:

  • Fantastic Four[2]
  • Cascade
  • Ernos[3]
  • Marjo-Riitta & Savannah
  • Sisters Unlimited
  • Lászlò Süle Band
Marjo-Riitta Kervinen
Marjo-Riitta Jumo Jazzklubilla vuonna 1993
Marjo-Riitta Jumo Jazzklubilla vuonna 1993
Henkilötiedot
Syntynyt 13. tammikuuta 1950 (ikä 69)
Aiheesta muualla
MusicBrainz

DiskografiaMuokkaa

  • Marjo-Riitta & Savannah (1974 Scandia)[4]
  • Happy to be alive (1984 Polydor)[5]
  • Lekaa otsaan (Ernos) (1969 Scandia)
  • Fantasic Four (1990)
  • Jouluiloa (2002)
  • Symphony of Legends (1992)
  • Songs from the Sunken Planet (1997)

LähteetMuokkaa

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä laulajaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.