Avaa päävalikko

Marie Avgeropoulos

kanadalainen malli ja näyttelijä

Marie Avgeropoulos (s. 17. kesäkuuta 1986 Ontario[1]) on kanadalainen malli ja näyttelijä. Hän tuli tunnetuksi vuonna 2009 julkaistun I Love You, Beth Cooper -komediaelokuvan myötä. Avgeropoulos on myöhemmin esiintynyt myös Hunt to Kill -elokuvassa sekä televisiosarjoissa Cult ja Eloonjääneet.[2]

Marie Avgeropoulos
Avgeropoulos San Diegon Comic-Conissa vuonna 2013.
Avgeropoulos San Diegon Comic-Conissa vuonna 2013.
Henkilötiedot
Syntynyt 17. kesäkuuta 1986 (ikä 33)
Ontario, Kanada
Ammatti malli
muusikko
näyttelijä
Näyttelijä
Aktiivisena 2009–
Merkittävät roolit Valli Wooley (I Love You, Beth Cooper)
Octavia Blake (Eloonjääneet)
Aiheesta muualla
IMDb

UraMuokkaa

Avgeropoulos esiintyi muutamissa mainoksissa ennen kuin ohjaaja Chris Columbus kiinnitti hänet Valli Wooleyn rooliin komediaelokuvaan I Love You, Beth Cooper. Vuonna 2010 Avgeropoulos esitti Kim Rhodesia elokuvassa Hunt to Kill. Hän oli ehdolla Golden Globe -palkinnon saajaksi roolistaan elokuvassa 50/50 vuonna 2011. Televisiossa hänen ensimmäinen suuri roolinsa oli The CW:n Cult-sarjassa vuonna 2013. The CW kiinnitti Avgeropoulosin Eloonjääneet-sarjaan Octavia Blaken rooliin 2014.

FilmografiaMuokkaa

Elokuvat
Vuosi Nimi Hahmo Lisätietoa
2009 I Love You, Beth Cooper Valli Wooley
Sorority Wars Missy Televisioelokuva
2010 Random Walk Lyhytelokuva
Percy Jackson: Salamavaras Aphrodite Girl
Hunt to Kill Kim Rhodes
Smoke Screen Suzi Televisioelokuva
2011 50/50 Allison
2012 Walking the Halls Amber
Keinoja kaihtamatta Ex-tyttöystävä Poistetut kohtaukset
Fugitive at 17 Holly Hamilton Televisioelokuva
2015 Tracers Nikki
A Remarkable Life Chelsea Completed
Numb Cheryl
Isolation Nina
2016 A Remarkable Life Chelsea
Dead Rising: Endgame Sandra Lowe
Televisiosarjat
Vuosi Nimi Hahmo Lisätietoa
2009 Supernatural Taylor 1 jakso
Harper’s Island Stacy DeKnight 1 jakso
The Guard Jeanette 1 jakso
2010 The Troop Sarah 1 jakso
Fringe Leah 2 jaksoa
Tulilinjalla Jamie Hartloff 1 jakso
2011 Eureka Bonnie 1 jakso
Hiccups Terry 1 jakso
2012 The Inbetweeners Samantha 4 jaksoa
2013 Cult Kirstie Nelson/Reynolds 10 jaksoa
90210 Cassie McCoy 1 jakso
2014– Eloonjääneet Octavia Blake 29 jaksoa

LähteetMuokkaa

Aiheesta muuallaMuokkaa