Lyon Smith

Lyon Smith on kanadalainen äänen suunnittelija ja ääninäyttelijä. Smith tunnetaan dubbaajana animesarjoista Sailor Moon ja Beyblade. Hänellä oli myös pää-äänirooli Get Ed -sarjassa vuosien 2005-2006 aikana. Musiikin parissa Smith on työskennellyt 1980-luvulta lähtien suunnitellen niin elokuviin kuin teattereihin musiikkia.

FilmografiaMuokkaa

TelevisiosarjatMuokkaa

  • La Femme Nikita (1997)
  • Sailor Moon (1998) (ääni)
  • Mythic Warriors: Guardians of the Legend (1999) (ääni)
  • Beyblade (2002–2003) (ääni)
  • Beyblade V-Force (2003–2004) (ääni)
  • Beyblade G-Revolutions (2004–2005) (ääni)
  • Get Ed (2005–2006) (ääni)
  • Bakugan Battle Brawlers (2007) (ääni)
  • The Adventures of Chuck & Friends (2011–2012) (ääni)

ElokuvatMuokkaa

  • Crime in Connecticut: The Story of Alex Kelly (1999)

KonsolipelitMuokkaa

  • Biohazard Zero (2002)

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä säveltäjään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.